Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

СИСТЕМИ ЗА ПРОВЕТРЕНИЕ

Предпазване от конденз и мухъл

Съвременните дограми уплътняват херметично сградите. При ползването на помещенията се отделя много влага във въздуха от хората, цветята, дом.животни,банята, кухнята и др. При определени условия – ниска повърхностна температура и висока влажност на въздуха водата кондензира във вид на капки , което води до развитие на мухъли и плесени. 

Решението е : Първо – ефективно проветрение , второ – използване на дограми и стъклопакети с по-добра топлоизолация. Проветрението е нужно и поради насищането на въздуха с въглероден двуокис , в резултат на дишането на хората и дом.животни.
Ние Ви предлагаме три вида вградени в дограмата системи за самопроветрение:

REHAU Air Comfort

Най-достъпното решение за микровентилация на PVC дограми. Може лесно да се монтира и на вече поставени прозорци и врати. REHAU AIR COMFORT се грижи неусетно за опресняване на въздуха. При силен вятър клапата се затваря и предпазва от течение. Предлага се в сив или черен цвят.

ТС 45

Серия мини прозоречен вентилатор с клапа и термо мост - най- добро съотношение цена/лин. метър – вгражда се при производството на дограмата.
- Редукция на остъклена повърхност 45 мм 
- Дебелина на стъклопакет 24 мм 
- Въздушен поток при 2Pa 41 м3/h/м

ТС 60

Серия мини прозоречен вентилатор с клапа и термо мост - оптимален за използване в PVC дограма . Вгражда се при производството на дограмата.
- Редукция на остъклена повърхност 60 мм
- Дебелина на стъклопакет 24 мм
- Въздушен поток при 2Pa 63 м3/h/м

2018-05-21

Умни щори

С умните щори на ЕРИДАН Н винаги имате перфектни интелигентни домашни системи.

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан