Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

Mecoprotect

2015-07-08 09:07

 

Mecoprotect самопочистващасе система чрез дъжд и слънчева светлина.

Покритие с нанотехнология

Обикновените покрития при външните щори са хидрофобни. Новоразработеното нанотехнологично MECOPROTECT® покритие става супер хидрофилно след активиране от UV светлина. Чрез това специално водо-привличащо покритие, дори малки количества светлина са достатъчни, за да се намокри цялата повърхност на щората, така че замърсяващите частици да се отмият.


Покритие с нанотехнология 


Замърсяване

За кратък период от време, замърсителите в околната среда правят повърхностите мръсни, което води до значителни разходи за поддръжка.


Побеждава мръсотията чрез слънчева светлина
Покритие с нанотехнология

MECOPROTECT® е титаниево диоксидно фотокатализно покритие. Под действието на слънчевата светлина, TiO2
действа като катализатор и предизвиква разпадане на органичните частици мръсотия. Непряката слънчева светлина, или малко влага, е достатъчно да активира самопочистващ процес. Покритието на TiO2 има ефект на самопочистване дори върху щори, чиито повърхности не са пряко изложени на дъжд.
Непрестанно самопочистване

Дори малки количества вода, като утринна роса, са достатъчни да измият мръсотията от супер ходрофилната повърхност. Щори с MECOPROTECT® се самопочистват непрекъснато и остават значително по-чисти в дългосрочен план.


Пречистване на въздухаПокритие с нанотехнология

Титаниево диоксидното покритие допринася не само за почистване на повърхността, но също така и за елиминиране на вредните вещества от въздуха, който дишаме. TiO2 е полупроводник. UV светлината генерира електрони на повърхността, което води до формиране на кислородни радикали. Кислородните радикали разграждат много вредни вещества във въздуха: арот в безвреден нитрат; вредни органични съединения
в CO2 и вода; озонът се разлага на кислород.
Спестяваме време и пари

Външните щори с покритие от MECOPROTECT® изискват значително по-малко време и усилия за почистване. Ако
някоя мръсотия все още се придържа към повърхностите на щорите, изплакване с вода е достатъчно, за да го премахне. Щорите с MECOPROTECT® не само остават чисти по-дълго, но също така и намаляват разходите за поддръжка.

Обратно

2018-05-21

Умни щори

С умните щори на ЕРИДАН Н винаги имате перфектни интелигентни домашни системи.

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан