Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

Дограми

Стъклопакети

Решаващо значение за термо - и шумоизолационните качества на PVC  и алуминиевите дограми оказва съклопакетът, с който са комплектовани. Все пак около 80 % от дограмата е остъкляването. Затова е важно да се инвестира и в един по- удачен вид стъклопакет, който ще се изплати за сравнително кратко време - до две- три години с икономия на енергия.

Стандартните стъклопакети са от две бели флоантни стъкла с дебелина 4 мм на 20 или 24 мм широчина. Икономия на енергия и по- висок комфорт се получава с използването на нискоемисийни или К-стъкла, както с пълненето вътрешното пространство с аргон. Ефектът на практика е 3- 4 градуса по- топъл стъклопакет през зимата, което освен икономия предотвратява образуването на конденз. По-висока естетика и удобство, както и предпазване от силно слънце през лятото се постига със стопсол или обемно оцветени стъкла.

 По-добра шумоизолация получаваме когато едното стъкло е с по-голяма дебелина.
   За 70 мм профил се предлага и 34 мм троен стъклопакет, който има чувствително по - добри термо- и шумоизолационни характеристики.

   Най-добри топлоизолационни характеристики и съответно най-голяма икономия на енергия се постига с най-новия стъклопакет SGG PLANITHERM® 4S Evolution (4 сезона Еволюшън):
 

PLANITHERM 4S EVOLUTION

Термоизолация

Насладете се на големи прозорци и топлинен комфорт, дори когато навън е студено. Термоизолираният стъклопакет отразява топлината обратно в стаята, като в същото време позволява на част от слънчевата енергия да премине през стъклото, затопляйки допълнително помещението. Нивото на комфорт през зимата може да бъдат подобрено и чрез използването на троен (двукамерен) стъклопакет.. Остъкляването със стъклопакети с SGG PLANITHERM® 4S Evolution оптимизира температурата в дома Ви без да усещате студ в близост до прозорците.
 

Соларен контрол

Поддържайки проветрени помещенията през лятото контролирате прегряването им и ограничавате използването на климатизиран въздух. Прозорецът със стъклопакет с SGG PLANITHERM 4S Evolution отразява до 2/3 от слънчевата енергия като в същото време, позволява слънчевата светлина да премине през стъклото, осигурявайки достатъчен приток на естествена светлина във вътрешността на жилището. Комфортът през лятото се определя от часовете, в които температурата вътре в помещенията се усеща като приятна в сравнение с външната температура без да ограничавате значително притока на естествена светлина и да използвате климатизиран въздух. Може да подобрите комфорта си, ако обмислите монтирането на троен стъклопакет с SGG PLANITHERM® 4S Evolution и нискоемисийно стъкло (SGG PLANITHERM UN). Изборът на подходящи стъкла за Вашите прозорци не е лесна работа. Нещо повече, те представляват важна инвестиция, която може да доведе до икономии в дългосрочен план, както и да Ви предостави много удобства. Когато сменяте или монтирате нови прозорци, уверете се, че сте избрали най-подходящия вариант остъкляване в зависимост от Вашите предпочитания по отношение на комфорт и икономии.
 

Намалете разходите

Оптимизирайте и намалете потреблението си на енергия с избора на прозорец със стъклопакет с по-добра енергийна ефективност. Тази енергийна ефективност се изразява в намалените разходи за отопление, охлаждане и осветление. Тройният стъклопакет с SGG PLANITHERM 4S Evolution е най-добрия избор при оптимизиране на разходите.
 

С SGG Planitherm® 4S Evolution се наслаждавате на комфорт във Вашия дом и пестите енергия и средства през цялата година!
 

PLANITHERM 4S EVOLUTION

Внимание! Всеки прозорец има етикет, който съдържа уникален код. Впишете всички кодове от закупените прозорци. тук

2018-05-21

Умни щори

С умните щори на ЕРИДАН Н винаги имате перфектни интелигентни домашни системи.

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан