Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

Дограми

PVC дограма VIVA PLAST

PVC дограма

 PVC дограмата предлага най - доброто съотношение качество - цена. Осигурява икономия на енергия и един по - висок комфорт на живот.

Обковът
   Качеството на дограмата зависи в голяма степен и от качеството на пантите и  механизмите. Немският обков SIEGENIA е един от лидерите в бранша. Той предлага регулируеми панти, двуплоскостни механизми, противовзломни и заключващи се такива, система за проветрение и много други екстри. Отличава се с изчистен дизайн, здравина и дълготрайност.

НЕМСКА PVC ДОГРАМА REHAU

НЕМСКА PVC ДОГРАМА REHAU - безупречно немско качество, на което може да се разчита дълги години.
   Системите от профили на REHAU  предлагат висока степен на топлоизолация, звуколизация и предотвратяване на проникване с взлом. Полимерният материал RAU- PVC е строително и биологически безупречен и безвреден за околната среда.

REHAU EURO DESIGN 70 -

 

Отлично съотношение цена/качество , пестене от пари за отопление, повече светлина в дома, по-малко замърсяване на околната среда – всичко това ще получите с профилната система EURO-DESIGN 70 на REHAU. Профилите са с високо качество, изчистени форми и лесни за поддръжка.

Системата е петкамерна, с две уплътнения и 70мм строителна ширина. К- стойност  1,1 W/m2k.

Rehau Brillant-Design

Rehau Brillant-Design комбинира ефективна топлоизолация с многообразие в дизайна. С ширина на профила 70 мм, системата е идеален компонент за ново строителство или саниране.

Оптималните статични качества чрез армиране с 2мм армировка позволяват голяма монтажна ширина и безпроблемна дълготрайност. High Definition Finishing (HDF)–повърхността им е изключително висококачествена, гладка и лесна за поддържане. 
Многобройните форми, цветове, декори и дизайнерски крила правят възможна индивидуалната изработка на прозорците.

SYNEGO

SYNEGO ви предлага пълна гъвкавост. Системата се предлага като вариант с централно уплътнение и Uf стойност ≤ 1.0 W / m²K.
Ширината на касата от 80 мм (7 камери, крилото-6) е идеална за използване на тройно остъкляване. Изключително подходяща за монтаж при ново строителство и реновиране, решаваща всички изисквания за качество, изолация и дълготрайност.

High Definition Finishing (HDF)–повърхността им е висококачествена, благородна, много гладка и лесна за поддръжка.

GENEO

От енергийна гледна точка GENEO е най-добрата прозоречна система, която понастоящем е на разположение с конструктивна ширина 86 мм. Специалното на GENEO е високотехнологичния материал RAU-FIPRO. Това е многослоен влакнест материал, който придава максимална стабилност на профила.

    Стоманената армировка, която принципно е необходима за осигуряване на стабилност, отпада в 90% от приложенията. По този начин GENEO гарантира най-добрите стойности за топлоизолация, тъй като липсата на стомана води до отпадане на термичните мостовете. С GENEO се преизпълняват значително дори и изискванията, които се поставят с Наредбата за пестене на енергия (EnEV). Същевременно прозоречната система предлага оптимални предпоставки за дизайн и комфорт – без да се налага да се правят компромиси с топлоизолацията.

2020-04-13

НОВО! НОВО! НОВО!

Нов вид комарници  - антивирусни и антибактериални!

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан