Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

Роло щори

Следваща страница

Предишна страница


   Изчистени и стилни решения от едноцветни и многоцветни декоративни, затъмняващи и филтриращи платове прилягаши на всякакъв вид дограма. За изработката на роло щорите се използват немски, холандски, италиански и турски висококачествени материали.

Роло щори МИНИ

МИНИ роло щората е практична и надеждна система с много опции за монтаж чрез свободно окачване на щората, която се монтира от вътрешната страна на прозореца.
Допустими размери:
максимална ширина - 160 см;
максимална височина - 250 см;

Механизмът се предлага в бял и кафяв цвят.
Възможен е и монтаж без разпробиване на дограмата.
Основно предимство на роло щора мини е достъпната цена, компактния размер на механизма, който не пречи при отварянето на крилата и по-малката фуга между плата и дограмата.

Роло щори с водачи

Роло щорите с водачи са оптимално пригодени за PVC и AL дограма. Благодарение на страничните уплътнителни водачи се осигурява максимално покритие на остъклението като в същото време предават елегантност и завършеност на дограмата. Механизмът се предлага в шест цвята: бял, златен дъб, орех, махагон, венге и сив.

Роло щори с кутия

Роло щорите с кутия са с подсилен механизъм с алуминиева тръба Ø32мм, който е подходящ за по-големи размери.
Благодарение на алуминиевата кутия с размери 70x70мм (или 90x90мм) може да се изработят роло щори с ширина над 1,5m и височина до 3m. Възможен е както таванен, така и стенен монтаж.

Следваща страница

Предишна страница

2020-04-13

НОВО! НОВО! НОВО!

Нов вид комарници  - антивирусни и антибактериални!

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан