Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

Роло щори

Предишна страница

Изчистени и стилни решения от едноцветни и многоцветни декоративни, затъмняващи и филтриращи платове прилягаши на всякакъв вид дограма. За изработката на роло щорите се използват немски, холандски, италиански и турски висококачествени материали.

РОЛО 2 в 1

Имаме превилегията да Ви предложим новия уникален продукт „РОЛО 2 в 1" ,с който ще задоволим Вашите потребности за уютна и ефектна декорация през светлата част на деня и плътното затъмняване на прозореца през нощта. Монтирана пред целия прозорец , този тип щора революционно измества необходимостта от използването на традиционните тънки и плътни пердета.

При изработката на „РОЛО 2 в 1" се използва само един механизъм , на който се монтират две различни по вид и функции материи . Така на прозореца може да остане по избор само едната материя или да се направи комбинация от двете.

Роло щори Ф32

Роло щора Ф32 е с подсилен механизъм с алуминиева тръба Ø32 мм, който е подходящ и за по-големи размери - над 1,50м в ширина. Единствено при него може да се свързват 2  щори  една до друга със средна конзола , при което фугата между платовете е около 12 мм и всяка щора има собствено управление.

По този начин могат да се изработят роло-щори за по-широки витрини, без да се ограничаваме от ширината на плата , която обикновено е 2 м.

Роло Grand

Статично най-здравия механизъм с алуминиева тръба Ø40 мм. Може да се използва за размери и над 3м в ширина. Роло Grand са подходящи за употреба върху големи витрини.

Предишна страница

2018-05-21

Умни щори

С умните щори на ЕРИДАН Н винаги имате перфектни интелигентни домашни системи.

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан