Щори от Еридан-М Пловдив,дограма Пловдив,щори Смолян

Вертикални щори

   Чрез вертикалните щори се постига въодушевляваща игра на светлини и сенки като дават възможност за регулиране на светлината според ситуацията и нуждата. Чрез изключително богатият избор на цветове ( над 120 цвята ) и подбрани качества на платове се дава възможност за индивидуално оформяне, така че от всяко помещение да се създаде една мечта.

Текстилни вертикални щори

Ширина на лентата 89 мм и 127 мм. Предлагат се италиански, холандски, белгийски, немски и китайски платове, антистатично обработени, с различна плътност на текстила. За най-взискателните клиенти ние подбрахме уникалната КРАЛСКА КОЛЕКЦИЯ от Английски платове, които със своята степен на устойчивост (6) са най-качествените на световния пазар.

PVC и Алуминиеви вертикални щори

Ширина на ламела 89 мм. За изработката на PVC и алуминиевите вертикални щори се използват материали от световния лидер „HUNTER DOUGLAS”.

   Вертикалните щори предлагат възможност за стенен или таванен монтаж. Механизмите на управление позволяват пакета ламели да се събират в левия или десния край, да се разделят на две части (в двата края), или да се събират в средата. Възможен е монтаж на щора с декоративен корниз, чрез което се предава завършен вид на щората.

2018-01-04

Безпрофилно остъкление

С тази система ще получите просторна гледка, спокойствие и изолация от външната среда (прах, шум, вятър и вода). 

Още...

Дистрибуторска мрежа
ISO 9001 : 2000
Пердета и завеси от ЕриданПердета и завеси от Еридан Пердета и завеси от Еридан